Ceremóniamester

Az esküvőd karmestere. Ő hangolja össze a zenekarod munkáját. Igaz, hogy jelen esetben a tagok tortákkal, tányérokkal, dekor elemekkel, fényképezőgépekkel, kamerákkal "zenélnek", de ettől még ugyanúgy szükségük van valaki irányítására, annak érdekében, hogy minden hangszer úgy szólaljon meg, ahogy kell, ne legyenek hamis hangok. 

 

A ceremóniamesterre tekinthetsz úgy is, mint egyféle helyettes-házigazdára, aki leveszi a válladról a násznép szórakoztatásának feladatát és aki megoldja az esetlegesen felmerülő helyzeteket.

1/1

Dee egyik segítője pont ceremóniamester (is)! Tapasztalt, talpraesett, mindig fel van készülve minden eshetőségre és könnyűszerrel - higgadtan és másokra is nyugtató hatású hozzáállással és temperamentummal - lendül át a problémás helyzeteken.

 

Ha úgy érzed, jól jönne néhány jó szó, amely segíthet eldönteni, hogy szeretnél-e/szükséged van-e ceremóniamesterre - vagy karmesterre, ha úgy jobban tetszik - Edina szívesen elbeszélget veled, megválaszolja minden kérdésed. Sőt, még arra is kitér, amit meg sem kérdeztél. :)

 

Az alábbi gombra kattintva, vagy a lenti telefonszámon keresztül könnyen elérsz minket. :)

Iroda: Budapest, 2. kerület

Tel: +36 30 894 3777 

E-mail: info@ebd.hu

  • Facebook
  • Instagram