top of page

...az a nő, akit nem tudsz meglepni. Számára a határidő fogalma szent és sérthetetlen. Dee szerint a lehetetlen nem más, mint egy kihívás, amely simán teljesíthető. Városi legenda, de közel áll az igazsághoz: úgy tartják, még a borongós időjárást is képes jobb belátásra bírni. ;)

 

… a legjobb barátnőd aki a legnehezebb pillanatokban is melletted lesz. Eljöhet az a pont amikor úgy érzed, hogy eleged van az egészből, semmi sem akar úgy alakulni ahogy szeretnéd. Ne aggódj. Dee ott lesz és átsegít ezen a nehezebb időszakon. Ő a pozitív gondolkodás koronázatlan királynője, dinamikus, megbízható, aki könnyen túllendül a kihívásokon. Igazi vezető egyéniség, aki képes a legjobbat kihozni belőled, akire mindig számíthatsz.

 

Ereje határtalan, képes több ember helyett is ugyanakkora erőbedobással dolgozni, több ember helyett is húzza a szekeret. Kedvességének, empátiájának, figyelmességének és humorérzékének köszönhetően könnyű vele együtt dolgozni. Neked ki sem kell mondanod, mire gondolsz, Dee tudni fogja. Mire megfogalmaznád, Dee már el is intézte. A telefonját mindig a közelben tartja, így bármikor el tudod érni. De ha valamilyen oknál fogva mégsem elérhető, Edina és Glenda készséggel teljesítik minden (na jó, majdnem minden..) kívánságodat! ;)

Dee...

bottom of page