Esküvői dekor

Gyakran hallunk olyan kijelentéseket, mint például: „az esküvőm dekorációját egyedül is el tudom készíteni” és ez így is van. Képes vagy elkészíteni az esküvőd dekorációját. Talán az egyetlen dolog ami ebben megakadályozhat, a nehezítő körülmény, az a rendelkezésedre álló idő.

 

A virágok előkészítése, a csokrok valamint különféle dekorációs elemek elkészítése az esküvő napja előtt kezdődik és az esküvő napján ér véget (a buli utáni, sokszor hajnali órákban történő bontásról nem is beszélve). Ugye - ahelyett, hogy készülődnél - nem szeretnél 2 csokor virággal és 3 vázával a kezedben szaladgálni körbe-karikába, hogy minden a helyére kerüljön?

Ha a válaszod az, hogy „nem, tényleg nem szeretnék az esküvőm napján - önmagam helyett - az asztalok díszítésével foglalkozni”, akkor van egy jó hírünk! Boldogan levesszük a válladról ennek a feladatnak a – számunkra édes – „terhét”. Ránk bízhatod a dekoráció elkészítését!

10661

Boldogságkapu

Asztaldíszítés

Asztaldíszítés

Főasztal díszítés és háttér

Főasztal díszítés és háttér

Csokrok

Csokrok

Koszorúslány ékszerek

Koszorúslány ékszerek

Fények

Fények

Kitűzők

Kitűzők

Party dekor

Party dekor

Egy dolgot kérünk tőled: gondold ki, mit szeretnél (nem kell feltétlenül beszorítsd az elképzelésed egy bizonyos stílus mögé. Nekünk az is elég ha elmondod a kedvenc színed és/vagy a kedvenc virágod, vagy bármi olyan dolgot, amit szívesen látnál az esküvődön). Az sem baj, ha nincs pontos elképzelésed! A dekorációt elsősorban a ti személyes stílusotok fogja meghatározni.

 

Szóval az első találkozáskor erre számíthatsz: elcsevegünk egy finom kávé/tea/limonádé/amit szeretsz mellett arról, hogy mit szeretnétek, milyen irányokat kell követnünk, mennyi az erre szánt költségkeret stb. Majd ezt követően árajánlatot küldünk nektek, azt átbeszéljük, pontosítjuk, véglegesítjük végezetül pedig megvalósítjuk a megbeszélteket. Hogy hangzik? :) 

 

Ha ez így jól hangzik és szeretnél a lovak közé csapni vagy ha felmerültek kérdések ezekkel kapcsolatban, bátran keress meg minket és mindent megbeszélünk!

Iroda: Budapest, 2. kerület

Tel: +36 30 894 3777 

E-mail: info@ebd.hu

  • Facebook
  • Instagram